Donderdag 1 maart herinnerde Facebook mij er aan dat de Made by Lilo blog/website 2 jaar bestaat. Nog niet lang hé? Ik merk ook dat ik mijn weg nog aan het zoeken ben over hoe ik het wil aanpakken en ga blijven volhouden. Laat ons zeggen dat het allemaal nog in de kinderschoenen staat en dat er nog veel kan veranderen.

2 jaar lijkt niet lang maar er is wel ontzettend veel gebeurd, zowel positief als negatief. Vooral aan het negatieve moest ik terugdenken, als ik denk aan 2016. Mijn papa is namelijk op 08/04/16 heel onverwacht overleden en dat is nog niet helemaal verwerkt. Ik ben dan ook nog werkloos geworden, geen zin omdat hier uit de doeken te doen, en langer zonder werk gezeten dan ik op voorhand vermoedde. Ik ben getuige geweest van mijn beste vriendin haar trouw en heb dus ook het vrijgezellenweekend voorbereid. Zolang bezig geweest met de voorbereidingen en het moment/het feest/die speciale dag, vliegt dan voorbij alsof het niets is.


Ik ben dan met een opleiding begonnen tot administratief bediende boekhouding en terug beginnen werken. Bovendien heb ik vorig jaar ook mijn duplex woning gekocht dus dat is dan weer zeer positief 🙂

Vreemd toch hè dat de tijd tegelijk snel en traag kan gaan. Dat je soms denkt dat er niets gebeurt is maar dat er dan toch zoveel gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

Wat heb jij de voorbije 2 jaar zoal meegemaakt?


1 reactie

minoesjka2 · 04/03/2018 op 17:28

Allereerst gefeliciteerd met die 2 jaar.
Ja, soms kan er veel gebeuren in zo’n relatief kort tijdsbestek.
Bij mij is het heel wat rustiger gebleven, al heb ik alles behalve stil gezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: