Webshops, relatief nieuw maar al niet meer uit ons leven weg te denken, of toch niet uit dat van mij. Prijzen vergelijken, kleuren kiezen, het kan allemaal vanuit je luie zetel, waar je dan ook zit te haken of te breien 😉

  1. Wolhalla

Een leuke overzichtelijke webshop die vooral sokkenwol aanbiedt. Zelfs vegan en dus wolvrij sokkengaren! Maar ook kantgarens, breinaalden en haaknaalden.
Als je hier iets bestelt wordt je bestelling mooi verpakt en krijg je er vaak een kleine attentie bij.

Dol-op-Wol

2. Dol op wol 

Een webwinkel met deze naam kan toch niets anders dan leuk zijn? Persoonlijk vind ik dat je hier garens vindt die je niet zo gemakkelijk ergens anders tegenkomt. Ook wel verschillende soorten sokkenwol. Je kan er ook patronen kopen (los of in boekvorm), accessoires, cadeaubonnen etc.

Pera Pasha

3. Pera Pasha

Hier bestel ik graag pakketjes om sjaals te maken. Daarin zit dan zowel het garen dat je nodig hebt als het bijhorend patroon. Er zijn pakketten om sjaal te haken en te breien, knuffels te haken, de Bernadette vest, KAL’s en CAL’s (knit/crochet along).

Chefwol.nl

4. Chef wol 

Bianca verft regelmatig zelf garens en verkoopt deze dan ook. Je kan er dus unieke garens bestellen. De bestelling zijn steeds heel verzorgd verpakt met een leuk lint er rond en een kleine attentie in het pak, aan het lint…

Categorieën: Favorieten

5 reacties

Atelier Rosan · 14/10/2016 op 10:30

Nummer 3. en 4. kende ik nog niet. Bedankt voor de tip!

curieuzeneuzemosterdpot · 14/10/2016 op 22:39

ohhh .. dankjewel voor de tip, liesje!
ik moet eens gaan neuzen .. 😉

warm weekend,

cqhaken · 15/10/2016 op 08:30

Nummer 4 ga ik eens bekijken. Dank je voor de tip!

minoesjka2 · 16/10/2016 op 20:23

Eigenlijk ben ik misschien wel heel ouderwets, maar ik koop bijna niets online, gewoon omdat ik het veel te leuk vind, als ik iets uit te geven heb het persoonlijk in de winkel te kopen.

    Lize · 17/10/2016 op 08:18

    Voor boeken heb ik dat bijvoorbeeld ook maar er zijn zoveel soorten wol en niet alle wol verkopen ze overal dus dat vind ik wel makkelijk om online te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: