Net als vorig jaar organiseert Kathleen van verbeelding.org terug een challenge voor tijdens de vastenperiode: 40 dagen bloggen. Deze challenge begint op 14 februari en eindigt op 1 april 2018. Voor degene die snel kunnen tellen, dat zijn inderdaad 46 dagen maar het principe is dat er op zondag niet geblogd wordt tenzij je dat zelf wel wilt doen natuurlijk.

Vorig jaar nam ik deel aan de challenge zonder echt te weten wat te verwachten. Dit jaar doe ik mee om dat ik hoop dat ik zo terug wat meer zin en inspiratie krijg om te bloggen. Ik heb tot nu toe toch al een aantal ideeën waarover ik jullie meer wil vertellen maar ik ben zelf heel erg benieuwd of ik het 40 dagen ga volhouden.

Doe jij ook mee met 40 dagen bloggen? Waarom wel of niet?

Categorieën: 40 dagen bloggen

4 reacties

Hilde · 15/02/2018 op 12:18

40 dagen bloggen, neen, doe ik niet aan mee Lize. Doorgaans post ik al zo’n 2- à 3 blogberichten per week. Een ritme dat ik graag aanhoud met thema’s die me zelf na aan het hart liggen en waar ik zelf voor kies. Ook tournée minérale/dagen zonder vlees en zo meer laat ik graag aan me voorbijgaan. Al is ieder daarin vrij natuurlijk. Vrees dat ik dan snel blogmoe zal worden, en dat wil ik toch vermijden. Ook iets met zelfkennis en zo 😉
Ik ga ook niet speciaal meer blogs beginnen lezen omwille van… Vind het nu al amper bij te houden, laat staan om iedere dag te lezen. Zoiets heeft bij mij precies het omgekeerde effect.

    admin · 19/02/2018 op 10:32

    Ik vind het ook wel dubbel hoor. Ik merk dat ik zelf meer blog en dat is natuurlijk de bedoeling maar doordat ik meer blog heb ik weer minder tijd om andere blogs te gaan lezen.

minoesjka2 · 16/02/2018 op 11:54

Het lijkt mij wel een leuke uitdaging, maar ……… tijd ……. tja, dat ontbreekt me een beetje.
Dus ook dit jaar ga ik niet mee doen, maar wel jou zo veel mogelijk proberen te volgen.

    admin · 19/02/2018 op 10:32

    Het is inderdaad niet altijd zo gemakkelijk om er tijd voor te vinden maar berichten op voorhand inplannen helpt wel al goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: