Gek zijn doet gelukkig geen zeer. Ik zag dat Kathleen de derde editie van 40 dagen bloggen lanceerde en ik schreef mij onmiddellijk in. Geen idee of het mij gaat lukken om effectief 40 dagen te bloggen maar dat maakt ook niet uit. Ik doe niet mee om te winnen maar voor het plezier van de uitdaging.

Het idee achter 40 dagen bloggen is dat je elke dag van de Vasten een blogpost plaats. Oké, er zitten 46 dagen tussen de eerste dag van vasten en Pasen maar je krijgt 6 “skip”dagen, dagen waarop je niets ‘moet’ posten. Voor de rest staat alles vrij en maak jij jouw berichten zo lang of zo kort als je zelf wilt, post je die ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat.

Categorieën: 40 dagen bloggen

2 reacties

Denise · 06/03/2019 op 11:23

Wat een leuk idee! Maar voor mij helaas niet haalbaar. Twee blogs in de week vind ik al vrij lastig soms, haha.

    Lize · 06/03/2019 op 14:32

    Voor mij is het ook een echte uitdaging hoor. 1 blog per week is goed te doen maar 40 dagen aan een stuk… Ben zelf benieuwd hoe het gaat verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: