Carnaval is voorbij dus de vastentijd staat voor de deur. Niet dat ik zo gelovig ben en dat ik voor het geloof wil meedoen met het vasten maar ik wel meer stilstaan bij bepaalde dingen. Zo ga ik bijvoorbeeld meedoen met Dagen zonder vlees en heb ik net, een paar minuten geleden, beslist om in te gaan op de “40-dagen bloggen”-uitdaging.

Dat wilt dus zeggen dat ik van 1 maart tot 16 april bijna dagelijks iets zal posten, waardoor de gewone, regelmatig terugkerende berichten waarschijnlijk even minder zullen zijn. Tenzij natuurlijk dat ik ze op één of andere manier kan verwerken in de uitdaging.

Ik ben benieuwd wat het gaat geven. Jij ook?

Categorieën: Geen categorie

7 reacties

minoesjka2 · 25/02/2017 op 19:27

40 dagen zonder vlees is voor mij geen probleem, maar ik eet al sinds begin 1980 vegetarisch 🙂
40 dagen bloggen ………. phoe ………. dat is een echte uitdaging, waar ik van te voren al weet dat het me niet gaat lukken. Jammer, want ik houd wel van uitdagingen.
Jou ga ik de komende 40 dagen volgen hoor, ben benieuwd of jij het met je drukke leventje vol ga houden.

  Lize · 26/02/2017 op 08:38

  Ik ben benieuwd wat de “opdrachten” gaan zijn en hoe het gaat verlopen. Elke dag bloggen wilt niet zeggen dat ik elke dag een lang verhaal moet schrijven he.

fiekefatjerietjes · 26/02/2017 op 09:17

Hoera voor impulsieve beslissingen! Ik besliste gisteren ook om mee te doen, en heb vannacht al liggen denken waar ik toch aan begonnen ben… Hier ook benieuwd naar de ‘opdrachten’, al ben ik wel van plan ze vrij te interpreteren, en de blogberichten die al gepland waren (weekmenu’s voor Dagen Zonder Vlees, kookboekweek- en leesupdates en as we speak) sowieso te publiceren 🙂

Hilde · 01/03/2017 op 09:38

Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Zelf doe ik niet mee, ik kom nu al tijd tekort. Ik post liever x berichtjes per week waar ik volledig achter sta dan zomaar wat te posten om toch maar een challenge te halen. Anderzijds zal ik met veel plezier komen volgen – hier en elders – en vooral benieuwd wat daar zoal zal uitvloeien. In elk geval, wens ik jou heel veel succes en vooral -inspiratie hiermee, Lize!

  Lize · 01/03/2017 op 10:13

  Dat van berichten schrijven waar je achter staat dat begrijp ik wel maar volgens mij is het niet voor niets een uitdaging. Tot nu toe kan ik ook alles “koppelen” aan mijn hobby en komen jullie zo dus meer te weten, hoop ik toch.

Ma'am Musketier · 01/03/2017 op 09:52

Wauw 40 dagen bloggen na elkaar ? Succes!!! ik ben benieuwd wat dat zal geven… Ik heb niet iedere dag evenveel schrijfvlotheid, dus ik weet niet wat het hier zou geven… Maar he, inderdaad hoera aan impulsieve beslissingen 🙂

  Lize · 01/03/2017 op 10:13

  Ik ben zelf ook benieuwd 🙂 Ik denk dat ik telkens in het weekend tijd ga maken om te bloggen en dan de berichten in te plannen voor de week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: