Bekend zijn

Ik ben uit mijn blog ritme geraakt doordat ik het voorbije weekend op weekend was en dus niets kon voorbereiden. Maar ik probeer er terug voor te gaan en zal de 40 dagen bloggen blijven volhouden 🙂

towel-1838210_960_720

Zou je graag bekend zijn? Op welke manier zou je graag bekend worden?
Ikzelf hou er niet van om in de spotlight te staan maar het is wel een droom om ooit “bekend” breiwerk te kunnen maken en verkopen en een nog grotere dromen, voor zoveel jaren later, is een eigen winkel beginnen met mijn breiwerk en het materiaal om het zelf te maken en oh ja, wie weet, ook wel een plaats om workshops te geven.

Nu dat ik toch aan het dromen ben zou ik het wel leuk vinden als die winkel bekend word in Leuven en omstreken. De winkel en mijn producten maar niet mezelf.

Af en toe dromen mag he 😉

5 gedachten over “Bekend zijn

    1. Ik ben sinds 01/08/2016 zelfstandige in bijberoep dus dat is al een (klein) stap(je) in de goede richting. Nu verder uitbouwen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

  1. Wat een leuke droom zeg, en niet eens zo’n gekke hoor. Ik kan me zo voorstellen dat je op een gegeven moment toch in de gelegenheid komt om die stap te zetten.
    Je hebt zoveel kennis over wol en breien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 ⁄ 3 =