Stoomstraat 5, 3010 Leuven
+32473863970
info@madebylilo.be

Geen internet

Handgemaakt met liefde

Geen internet

Dinsdagavond kwam ik thuis van het werk. Zoals meestal iets voor 19 uur dus wil ik de TV opzetten zodat ik het nieuws toch een klein beetje kan volgen. Ik zet de TV op, warm ondertussen mijn avondeten en ga naar het toilet maar tegen dat ik terugkom is de TV nog niet opgestart en krijg ik alleen een blauw scherm te zien.
Digicorder op- en afgezet maar niets lijkt te helpen.

Doordat mijn modem ongeveer naast de digicorder staat zag ik dat daar ook geen lichtjes branden. Alles maar eens uitgezet en terug opgestart. Niets. Stekkers uitgetrokken, even gewacht, en terug opgestart. Niets. Uiteindelijk zelfs even de elektriciteit uitgezet maar dat hielp natuurlijk ook niet.

Woensdagavond gaven TV en modem nog altijd “geen kick” dus toch maar eens naar de provider gebeld. Maandag pas komt er een technieker langs om alles te herstellen en eventueel een nieuwe modem te plaatsen. Een van mijn eerste gedachten was: gelukkig heb ik toch een aantal berichten ingepland voor 40 dagen bloggen! Anders zou het een valse start zijn. Ik was wel benieuwd of die ingeplande berichten zouden verschijnen als ik geen internetverbinding had, blijkbaar wel!

Dit bericht typ ik nu van bij mama thuis en zal ook gepubliceerd worden op een dag zonder dat ik internet heb. Dan is er een rustdag gepland en begin volgende week kan ik er weer volop invliegen. Nu nog even genieten van de stilte en de rust én vooral de vele tijd die vrijkomt om te breien.

3 reacties

 1. minoesjka2 schreef:

  Tjeetje, dat is ook wat!! Ik heb het ook wel eens gehad hoor, maar dat was een storing in de wijk ……. 3 dagen duurde het …… ik hoop dat het bij jou sneller opgelost is.

  • admin schreef:

   De technieker is net langsgekomen. Ik ben zo blij dat ik terug internet heb maar eigenlijk heb ik de TV nog het meeste gemist 🙂 Een nieuwe modem gekregen dus nu hopen dat die lang en goed werkt.

 2. Leen schreef:

  My god een week geen internet, ik weet niet of en hoe ik dat zou overleven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 × 30 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: