Leuven
0470 96 24 59
info@madebylilo.be

Hobbykamer

Handgemaakt met liefde

Hobbykamer

Zoals jullie weten ben ik eind december 2017 verhuisd. Om precies te zijn sliep ik hier voor het eerst op 21/12/17 😉 Het is een groot appartement of huis of hoe noem je een woonst die op de eerste verdieping ligt (dus niet gelijkvloers) en 2 verdiepingen heeft? Daar ben ik nog altijd niet uit.

computer

Een grote woonst dus met 3 slaapkamers. Natuurlijk heb ik een échte slaapkamer waar mijn bed staat, dan nog een kamer waar mijn kleerkast en droogrek, strijkplank etc staan én… een hobbykamer! Iets waar ik zolang naar uitgekeken en afgeteld heb maar waar ik nu eigenlijk nog relatief weinig gebruik van maak. Ik zit zo graag beneden in mijn woonkamer. Nochtans staat mijn computer hier, is het hier gezellig zitten en heb ik een leuk uitzicht. Ik ga me er niet druk in maken, dat komt wel in orde.

geboortekaartjes

Helemaal links als je in mijn hobbykamer binnenkomt staat deze rietenstoel omdat het mij wel gezellig lijkt om hier te zitten breien. Daarnaast zie je een rek met mijn geboortekaartjes, zowel mijn verzameling als mijn ruilkaartjes. Daar ben ik nu niet meer mee bezig omdat ik te veel met breien bezig ben. Ik heb nog geen oplossing gevonden om beide te combineren 😉

kewlox

Aan de rechterkant, naast het raam, staat mijn wol voorraad: in de kewlox kast, in de grote rieten mand en alles wat daarnaast staat. Eigenlijk zou ik er eens werk van moeten maken om alles goed te sorteren en mijn voorraad op Ravelry te updaten.

extra stock

Omdat ik niet al mijn voorraad wol kwijt kon in mijn hobbykamer, toch niet als ik er nog wil kunnen bewegen en ademen, staat er ook nog een deel(tje) in de dressing.

Ik heb al gedacht om mijn geboortekaartjes in de dressing te zetten en deze wol in de hobbykamer, maar het groene rek van de geboortekaartjes past niet goed bij de kleuren van de dressing. Ach ja, geen probleem. Ooit vind ik daar wel een oplossing voor.

4 reacties

 1. Mia Wouters schreef:

  komt tijd komt raad zei mijn moeder altijd, dus met de tijd krijgt alles wel zijn vaste stekje, je bent al goed bezig.

 2. Hilde schreef:

  Wat fijn om dit alles te lezen, Lize. Hoe je zo goed je draai vindt in je nieuwe woonst, waar je helemaal je eigen ding kan doen. En schitterend, zo’n aparte hobbykamer. Kan me voorstellen dat je hier helemaal je hartje kan ophalen.

  • admin schreef:

   Zoals ik al schreef, zit ik nu nog niet veel in mijn hobbykamer maar ben er gisteren aan het opruimen geslagen en heb geprobeerd alles een vaste plaats te geven waardoor er waarschijnlijk wel verandering in gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
17 × 13 =


%d bloggers liken dit: