Proberen waard!

Heb je nog nooit gebreid of gehaakt maar wil je het wel graag leren of doen? Probeer het dan! Voordat je het weet ben je er aan verslaafd 😉

Of kan je al breien of haken maar wil je er nog wat beter in worden? Ga lessen volgen, doe het gewoon en je zal zien dat het allemaal wel meevalt 🙂 Je gaat achteraf blij zijn dat je het gedaan hebt.

Grandmother Showing Granddaughter How To Knit
Bron: konnektid 

Ik heb veel geleerd door te proberen en opnieuw te beginnen en nog eens opnieuw beginnen en terug maar dan op een andere manier. Oefening baart kunst, dat is een feit!

Wat wil jij al lang eens proberen?

4 gedachten over “Proberen waard!

  1. Sinds dit jaar ben ik begonnen met naailessen via de avondschool. Heel terecht wat je opmerkt, Lize: gewoon eraan beginnen en…doen! Het klopt als een bus: je zal achteraf blij zijn dat je het gedaan hebt. Een leuke en inspirerende post, heerlijk!

  2. Ik wil nog wel leren naaien met een machine. Nu ben ik vooral aan het haken en heel soms aan het breien, maar iets maken op de naaimachine staat hoog op mijn lijstje!

  3. Ik ben er zo een, van alles of niets. Ik heb periodes gehad dat ik heel veel breidde, wel een trui in de week bijv. Maar, dat heb ik ook met haken, borduren en nog veel meer gehad. De laatste tijd liggen mijn naalden er ongebruikt bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
13 + 11 =