Sociale media

Hoe gebruik jij sociale media om meer lezers en bezoekers te lokken naar jouw blog?

Ik gebruik wel verschillende soorten sociale media maar gebruik die niet per se om meer bezoekers te lokken, of als ik er zo over nadenk, onbewust misschien toch wel.

15732508_1815737295368817_3193001791043016325_o
Omslagfoto facebookpagina

1. Deze blog

Op deze blog post ik mijn verhalen, creaties, tips en zoveel meer en dit is mijn grootste medium om het zo te zeggen, waar ik ook echt het actiefst mee bezig ben.
Van alle artikels die hier verschijnen komt er ook een link op de facebookpagina met de uitgelichte afbeelding erbij.

instagram
Instagram header

2. Instagram

Op instagram post ik vooral foto’s van projecten waar ik mee bezig zijn en ook als ze volledig afgewerkt zijn. Ik vergeet wel regelmatig foto’s te posten, zeker tijdens deze 40 dagen bloggen want ik moet dan al onthouden dat er elke dag een blogpost “moet” verschijnen en dan verlies ik instagram uit het oog.
De foto’s die ik op instagram post komen ook op de facebookpagina en hier op de blog in de zijbalk.

facebook
Zo verschijnt een blogbericht op Facebook

3. Facebookpagina

Zoals ik hierboven al schreef worden zowel de blogberichten als de Instagram foto’s gedeeld op de Facebookpagina en dat is eigenlijk het voornamelijkste. Soms kom ik nog wel eens een leuke foto of een grappig citaat tegen dat ik dan ook deel.

 

2 gedachten over “Sociale media

  1. Instagram, ik ken het maar gebruik het nog niet echt. Wil dat eerst goed onder de knie hebben dus voorlopig nog even onder de radar. Door het gebruik van Facebook merk ik wel dat er andere lezers naar de blog komen lezen, ik raad het ieder dan ook aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 + 7 =