Byguusje maakt in mijn ogen mooie en inspirerende foto’s waar de rust van af straalt. Als je naar de foto’s kijkt wil je niets liever dan met een brei- of haakwerkje rustig in de zetel te gaan zitten en hopen dat je eens een namiddag of avond voor jezelf hebt zonder dat er iemand jou komt storen.

Gebreide kinderkleding, en af en toe ook voor volwassenen, waar je meteen verliefd op wordt vindt je bij het Noorse Klompelompe. Je merkt wel dat het professioneel is en dus geen (hobby)amateur maar ik kan alvast blijven kijken naar die foto’s. Het is bijna niet te geloven dat dat allemaal gebreid is.

Bij bitesandbeads vind je een combinatie van haken, bloemen en vintage. En ik kan je zeggen, deze combinatie levert echt een leuk en vrolijk resultaat op! Als ik zo’n foto’s zie vind ik het altijd jammer dat ik niet zo goed kan haken want het ziet er allemaal zo leuk en vrolijk uit.

Dieren breien, niet het eenvoudigste dat bestaat maar als je het Instagramaccount van rabbitholeknits bekijkt dan wil je dat ook kunnen. Zo mooi zijn die gebreide dieren. Kikkers, muizen, garnalen, insecten, slangen, salamanders… Alle dieren zijn volgens mij wel eens gepasseerd. Toch knap he als je dat kan breien?!

Ook ik probeer de account van gemaakt_door_lilo up to date te houden door foto’s te maken van de projecten waar ik mee bezig ben of nieuwe creaties waaraan ik wil beginnen en af en toe een inspirerende quote.

Categorieën: Favorieten

1 reactie

curieuzeneuzemosterdpot · 15/08/2016 op 22:04

heel interessant, liesje en dankjewel voor de tips! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: