Op verschillende blogs zag ik al “As we speak” voorbij komen. Dit leek me ook wel een leuk idee! In deze blogpost vertel ik dan 1 x per maand waar ik buiten het handwerken nog mee bezig ben. Zo kunnen jullie mij ook wat beter leren kennen.

Genieten van getuige mogen zijn op de trouw van mijn beste vriendin. Het was gisteren een prachtige dag en ik heb van elke seconde genoten. Een dag om nooit meer te vergeten en zolang mogelijk vast te houden.
Rustige dagen waarop ik veel tijd heb om te breien.

Start to run les 4 heb ik achter de rug.

Afbeeldingsresultaat voor de lage landen lijst

Bron: Radio 1

Luister naar de lage landenlijst die gisteren werd uitgezonden op radio 1. Vermits ik een hele dag op stap was kon ik er niet naar luisteren dus gelukkig kan ik dat nu inhalen.

Kijken naar Thuis want daar mis ik liever geen enkele aflevering van. Ondertussen is de zomerprogammatie voorbij en het TV-seizoen terug begonnen waardoor het soms wel moeilijk is om te kiezen wat ik allemaal wil zien. Van Voor hetzelfde geld mis ik ook zelden een aflevering, naar Spitsbroers ben ik ook terug aan het kijken, niet dat ik zo’n fan ben van voetbal maar wel van de acteurs en ‘het verhaal’, en als het kan kijk ik ook naar Het lichaam van Coppens.

Cevora|Cefora

Bron: Cevora

Bezig met zo veel. Morgen begin ik met een opleiding administratief bediende boekhouding. Het is al lang geleden dat ik nog echt gestudeerd heb dus ik vind het best wel spannend. 4 maand voltijds studeren gaat een grote aanpassing vragen.
De aankoop van een sociale koopappartement. Het einde komt hopelijk bijna in zicht maar het blijft nog wel even spannend.

Wat vind je van deze nieuwe categorie?

Categorieën: As we speak

7 reacties

fiekefatjerietjes · 17/09/2017 op 20:05

Leuk! Deze rubriek lees ik graag bij andere mensen :-). Naar Spitsbroers kijk ik ook: ook hier geen voetbalfan (integendeel: ik begrijp er niks van), maar ik vind het wel een leuke en ontspannende reeks. Succes met je opleiding!!!

loesjezaakjes · 17/09/2017 op 21:05

Leuk dat je ook een aswespeak doet 🙂 Ik wil er ook eentje opstarten. En ik kijk ook naar Thuis 🙂

sandravda · 18/09/2017 op 07:25

Een heel leuke rubriek die ik ook bij anderen graag lees! Naar “Voor hetzelfde geld” kijk ik ook soms als er interessante items aan bod komen. Alvast veel succes met je opleiding!

minoesjka2 · 18/09/2017 op 20:36

Ja, ik zie deze rubriek ook op meerdere blogs, vind hem leuk, zeker zoals jij hem nu hebt ingevuld. Allemaal dingen heel dicht bij je. Top, van mij mag je hem er in houden.
Trouwens, wat goed zeg,d at je toch weer gaat studeren, succes.

Oudmaarnietversleten · 18/09/2017 op 22:59

Ik ben het nog nergens tegen gekomen maar wel leuk dat je meedoet. Knap dat je aan een studie begint en een appartement gaat kopen dat zijn grote stappen.

Hilde · 25/09/2017 op 19:57

Overzichtjes vind ik altijd leuk, Lize; zo ook deze. Je leert er inderdaad de persoon achter een blog beter door kennen.

Opleiding – Made by Lilo · 30/09/2017 op 11:36

[…] jullie konden lezen in de “As we speak” ben ik twee weken geleden begonnen met een opleiding tot administratief bediende […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: