Het is al een maand en half geleden dat ik hier iets postte dus hoogtijd voor een update! Om de update leuk te houden doe ik het onder de vorm van een as we speak.

tv-310801_1280

Kijken naar verschillende TV-programma’s. Mijn digicorder is meeverhuisd en alle programma’s daarop ook maar ik heb de laatste weken zo weinig tijd gehad om TV te kijken, dat ik nu aan het proberen ben omdat op één of andere manier in te halen maar dat lukt nog niet echt.

Trots op mezelf omdat ik werk heb gevonden. Het is via interim maar ik doe het werk wel graag en ik heb leuke en lieve collega’s. Er werken in totaal maar 5 mensen dus het is wel belangrijk dat we goed overeenkomen 🙂
Trots op mijn huis omdat het nog maar een week geleden is dat ik verhuisd ben, en nog maar de 4de nacht dat ik hier geslapen heb, en het toch al helemaal als een thuis aanvoelt.

coffee-3025022_1920

Genieten van de week vakantie en de daarbijbehorende rust. Persoonlijk houd ik niet zo van de feestdagen maar heb zondagavond genoten van kerstavond en gisteren ook van het kerstfeest met de familie langs mama’s kant. Ik probeer ook te genieten van de kleine dingen zoals eens gaan wandelen als het niet regent. Rustig naar de winkel gaan en nadenken over wat ik nodig heb in plaats van alles snel snel te willen/moeten doen.

Bezig met nadenken. Veel nadenken. Over het voorbije jaar, over het nieuwe jaar. Over mijn werk, over Made by Lilo. Ik weet steeds beter wat ik wil doen en bereiken met Made by Lilo maar ik vind het moeilijk om er genoeg tijd voor te maken om alles uit te zoeken enzo. Wel heb ik al een domeinnaam aangevraagd en eergisteren ook een Twitteraccount. Er komen dus veranderingen aan maar wanneer dat die er gaan zijn en hoe dat gaat verlopen enzo weet ik zelf nog niet helemaal. Je leest het hier in ieder geval. Ik blijf bloggen, sowieso.

Categorieën: As we speak

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: