Ik besef ineens dat jullie, mijn lezers, de vaste categorieën al een tijdje moeten missen. Daar ga ik verandering in brengen!

Trots op mezelf omdat ik hard aan mezelf aan het werken ben en ik het gevoel heb dat ik de juiste hulp gevonden heb.

Genieten van de zaterdagavonden. Ik werk sinds begin dit jaar op zaterdag dus dat was wel even aanpassen maar  ik stop dan vroeger met werken en ik geniet er dan zo hard van om nog een lange, gezellige, rustige avond thuis te hebben.

Kijken naar Netflix! Ik heb lang getwijfeld maar ben dan toch maar over stag gegaan: sinds maandag heb ik Netflix. 3 dagen geen tijd gehad om er naar te kijken maar nu ben ik aan het studeren hoe dat precies werkt en ondertussen pik ik al een paar afleveringen van een serie mee. Ik ben begonnen met een aflevering van Friends maar weet nog niet goed of ik dat verder ga kijken. Vandaag zag ik 3 afleveringen van Full House. Deze vind ik wel grappig en ontspannend.

Blij met mijn leuke en vriendelijke collega’s. Ondanks de drukte en alles wat er bij het “zelfstandige zijn” komt kijken, nemen ze toch hun tijd om mij alles uit te leggen en zelfs meerdere keren als dat nodig is. Bovendien krijg ik ook regelmatig een complimentje als ik iets goed heb gedaan en/of onthouden heb. Ik kan me, denk ik, geen betere collega’s wensen.

Bezig met 40 dagen bloggen. Ik ben onvoorbereid aan deze uitdaging begonnen en begin het te merken dat we halfweg zijn want de inspiratie begint stilaan op te geraken. Gelukkig kwam ik nog een paar interessante artikels en leuke quotes tegen die ik graag wil delen.


1 reactie

minoesjka2 · 11/03/2018 op 19:19

Hé. wat fijn dat jij ook voor jou de juiste hulp gevonden hebt, ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: