Het is al weer een hele tijd geleden dat ik liet weten waar ik zoal mee bezig ben en ik ben weer met veel bezig dus dacht ik dat het nog eens tijd was voor een update.

Genieten van het mooie weer en de tijd die nu is vrijgekomen om te gaan sporten, te breien en zo veel meer.

Trots op mezelf omdat ik terug begonnen ben met start to run. Ik heb vandaag les 3 gedaan. Vorige keer ben ik denk ik tot aan les 8 geraakt en ben van plan om het deze keer langer vol te houden. Hopelijk lukt het!

Kijken naar weinig of niets omdat het zo mooi weer is en ik dan minder “nood” heb aan TV. Ik heb mijn Netflix-abonnement maar 1 maand gehouden want toen was het gratis en ik keek er naar mijn gevoel te weinig naar om waarde uit het geld te halen. Ondertussen ben ik gestopt met naar Thuis te kijken omdat dat te veel als een verplichting begon aan te voelen en ik al niet goed weet wanneer ik al die andere opgenomen progamma’s ga bekijken.

Bezig met een thuisstudie voor kindercoach. Al een aantal jaren zoek ik naar een nieuwe uitdaging. Ik wil zo graag met kinderen werken maar in grote groepen zoals een kleuterklas of een kinderdagverblijf is dat fysiek te zwaar voor mij. Dus dacht ik dat er niets anders opzat dan mij erbij neer te leggen dat ik eeuwig en altijd administratief werk zou moeten doen. Tot mijn nieuwe psycholoog mij er op wees dat er ook zoiets bestaat als kindercoach. Vandaar dus.
Ondertussen is mijn interim (vervangingscontract) gestopt dus ben ik terug werk aan het zoeken en sollicitatiegesprekken aan het voorbereiden.

Tegen dat dit bericht gepubliceerd wordt, ben ik een paar dagen heerlijk aan het uitwaaien aan zee! 😉

Categorieën: As we speak

4 reacties

Minoesjka · 20/05/2018 op 11:55

Goed bezig Meis!! Jammer dat je weer opnieuw op zoek moet naar een nieuwe baan, maar nu heb je wel even tijd om lekker in je studie door te pakken.

    admin · 21/05/2018 op 18:58

    Dat is inderdaad waar 🙂

Leen · 16/06/2018 op 11:41

O zo fijn dat er nieuwe uitdagingen op je pad zijn gekomen! Hopelijk heb je genoten van je zee-uitje.

    Lize · 17/06/2018 op 07:19

    Het is gelukkig een leuke nieuwe uitdaging 🙂
    Het weekend aan zee heeft toen echt deugd gedaan en lijkt nu al weer zo lang geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: