Het is al 11 maanden geleden dat ik nog eens een as we speak-bericht plaatste. 11 maanden al :O Hoog tijd om nog eens een update te geven dus.

Genieten van de zon die schijnt. Oké, het is koud maar ik heb liever dat het zonnig en koud is dan warmer en regenachtig. Ik geniet ook van de momenten waarop ik echt tijd kan maken om te breien zonder ondertussen met andere dingen bezig te zijn.

Trots op mezelf! Vorige week was echt een heel bijzondere week voor mij. Ik ging namelijk op groeicursus van Outward Bound en Saltare vzw. De bedoeling van deze cursus is onder andere om je grenzen te verleggen maar tegelijk ook je grenzen aan te geven. Beiden heb ik gedaan. Dinsdag kropen we in een grot en woensdag beklommen we een rots. Donderdag was ik zo moe dat ik heb aangegeven niet mee te doen met de geplande activiteit en heb ik zo ongeveer heel de namiddag geslapen. Heel veel overwinningen op mezelf en dus ook heel trots op mezelf!

Kijken naar programma’s die ik opgenomen heb en die dus al een tijdje op mijn digicorder staan, zoals topdokters, weg met ons ma, The Voice van Vlaanderen en soms ook eens een film. Ik heb een tijd niet naar Thuis gekeken en ben dan wel terug beginnen kijken en nu ik het een week gemist heb, weet ik niet goed of ik wel of niet wil kijken.

Lezen in “Het oog van de naald” van Jo Claes. Zijn boeken spelen zich altijd af in Leuven, de stad waar ik woon, en zijn echt wel goed geschreven dus ik lees ze met plezier. Een tijd geleden begon ik in “Patricia” van Peter Terrin maar ik geraak niet zo goed vooruit in het boek en twijfel of ik het nog verder ga uitlezen. In ieder geval lees ik nu eerst verder in “Het oog van de naald” en dan zie ik daarna wel.

Bezig met administratief werk in een huisartsenpraktijk voor 16 uur per week en de opleiding graduaat boekhouden in het volwassen onderwijs. Ik doe het werk in de huisartsenpraktijk echt super graag maar jammer genoeg loopt dit binnenkort af en moet ik dus op zoek naar iets anders.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: