Al meer dan een jaar geleden dat ik nog eens een “As we speak” blogpost schreef. Hoog tijd dus om nog eens iets van mij te laten horen.

Genieten van de momenten waarop ik echt tijd kan maken om te breien. Deze momenten zijn de laatste tijd zeldzamer dan een paar weken geleden, waardoor ik er nu extra van kan genieten.

Trots op mezelf omdat ik de webshop heb opgerichten en al 3 bestellingen heb gekregen en omdat ik steeds beter weet wat ik echt wil en daar naartoe (probeer te) werk(en).

Kijken naar Bake off Vlaanderen en af en toe eens een film. De laatste tijd is er niet zoveel op tv en daardoor heb ik ook minder zin om te kijken. Best wel jammer omdat ik altijd tv kijk met een breiwerk op mijn schoot en omdat er minder op tv is, brei ik dus ook minder dan ik zou willen.

Lezen doe ik tegenwoordig zelden of nooit. Er zijn zoveel andere leuke dingen om te doen.

Werken in de triagepost voor Covid-19. Sinds vorige donderdag ben ik medisch administratief bediende in “de Coronapost”. Hier worden mensen getest die worden doorverwezen door hun huisarts. Ik schrijf die mensen in en kijk na of hun gegevens volledig zijn. Na bijna 3 maanden werkloos te zijn geweest en hard aan mijn bijberoep te hebben gewerkt, is dit toch weer wennen.

Bezig met een testknit van een trui, temperatuurdeken haken en workshops voorbereiden.

Categorieën: As we speak

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: