Eind maart kreeg ik er 2 achterneefjes bij. Omdat ik geboortekaartjes verzamel, had ik gevraagd aan de ouders of ze toevallig nog een kaartje over hadden. Ja hoor, dat was zo en ik mocht zeker ook eens op bezoek komen. Dat leek mij wel een leuk idee. Voor wat, hoort wat 🙂 dus ging ik op zoek naar een leuk cadeau dat ik makkelijk zelf kon maken. Ik zou het 2 x maken, voor de tweeling, dus er mocht niet te veel werk aan zijn.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de website van Veritas terecht. Op de pagina van Atelier Veritas staan allerlei patronen en werkbeschrijvingen (ook voor juwelen bijvoorbeeld). Daar vond ik het patroon van dit wikkelvestje. Het zag er redelijk eenvoudig uit en wordt gebreid met Apilou, dat mooie kleurrijke garen waar ik al zolang iets mee wou breien. Dat kwam dus dubbel goed uit.

Vol goede moed begon ik te breien. Het zijn leuke vestjes om te breien en bovendien niet te moeilijk. Dus ik zou er een groen en een blauw breien en dan met leuke knoopjes en een mooi lintje binnenin afwerken. Jammer genoeg had ik de tijd niet om er 2 te maken dus bleef het bij één en ga ik van de andere bol Apilou een ander model van truitje maken om ooit eens aan een ander baby’tje cadeau te geven.

Maak jij je (geboorte)cadeaus zelf?

 

Categorieën: BabyBreienVest

1 reactie

Minoesjka · 14/05/2018 op 16:00

Vroeger maakte ik zie dingetjes wel zelf, maar tegenwoordig eigenlijk niet meer, er worden ook niet meer zoveel baby;s in mijn omgeving geboren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: