Dat is de vraag die ik mij al een paar weken aan het stellen ben, misschien zelfs al maanden. Ik zou meer moeten bloggen. Ik heb een aantal projecten afgewerkt in de tijd dat ik niet geblogd heb dus die zouden eens online moeten komen zodat jullie die ook kunnen zien. Maar dat is het dan ook. Mijn projecten kan ik tonen maar meer heb ik precies niet meer te vertellen. Is het dan nog de moeite om te bloggen of niet? Zo blijf ik dus in het vicieuze cirkeltje zitten. En ik wil natuurlijk ook weer te streng zijn voor mezelf door met een vast schema te werken zodat ik weet wanneer welke blogpost online komt, terwijl ik weet dat dat alleen van mezelf moet, en niet voor de lezers van deze blog.

Qua hoofdberoep heb ik de laatste jaren nogal ‘woelige’ jaren gehad. Dit jaar heb ik twee interims gedaan van 4,5 maand en 3 maand en momenteel zit ik weer even zonder hoofdberoep. Dat vraagt voor mij telkens opnieuw een grote aanpassing waardoor ik structuur mis. Ik ken mezelf ondertussen al goed en weet dat ik structuur nodig heb om dingen gedaan te krijgen. Onder andere af en toe eens een blogpost laten verschijnen.

Het is een samenloop van omstandigheden en wil het zeker niet alleen steken op geen structuur hebben maar dat speelt wel een belangrijke rol. Ik neem mij voor om vanaf nu toch terug iets vaker van me te laten horen. Al is het maar een paar woorden of zijn het alleen de nieuwe afgewerkte projecten die ik nog met jullie deel.


3 reacties

Johanna · 17/09/2018 op 14:16

Altijd fijn om projekten van een ander te bewonderen.

    Lize · 21/09/2018 op 06:08

    Ik ga mijn best doen om regelmatig eens een nieuw project te tonen.

minoesjka · 21/09/2018 op 19:29

Lastig he, ook ik neem me het regelmatig voor, wat meer te bloggen, maar ja ……….. soms is het nu eenmaal zo.
Hoop trouwens, dat je weer snel structuur in je leven krijgt door een leuke baan, en deze keer hopelijk voor wat langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: