Wie gaat loombreien, hoeft nooit meer te worstelen met breinaalden.
Breien op een breiring is heel eenvoudig. Van prachtige sjaals tot stijlvolle hoesjes voor een mobieltje – met breiringen maakt  u unieke accessoires voor elke gelegenheid.

In dit boek staat alles wat u moet weten voor het breien van stijlvolle accessoires. Het bevat meer dan 30 snelle en gemakkelijke projecten voor breien zonder naalden – van chique omslagdoeken tot schattige babywantjes.

Dit boek is geschikt voor beginners en voor ervaren loombreiers die graag meer technieken willen leren. Pak uw breiringen en begin vandaag nog aan een nieuw avontuur!

boek breiringen

Breien met breiringen, ik vind persoonlijk dat je dat niet echt breien kan noemen maar ik zou er geen andere naam voor weten. Je zet allemaal lusjes op, op een cirkelvormige of rechthoekige breiring en dan haal je het ene lusje over het andere waardoor je een sjaal, muts, wantjes… etc krijgt die er gebreid uitzien. Het is leuk als je een zware dag hebt gehad, zin om bezig te zijn maar niet te veel wilt nadenken. Het gaat nog goed vooruit ook! Ik gebruik het soms als ik brei voor Warme winter.

werkwijze breiringen

In het boek wordt er eerst uitleg gegeven over de materialen en benodigdheden, de basistechnieken zoals opzetten, basissteken, afkanten, rond breien, rechtbreien,… en hoe je de gebreide stukken kan afwerken.

Daarna volgen nog 6 hoofdstukken die opgedeeld zijn als volgt:

  • Sjaals, omslagdoeken en bolero’s
  • Mutsen, sokken en wanten
  • Baby’s en peuters
  • Tassen, hoezen en dozen
  • Voor in huis
  • Sieraden en accessoires

projecten breiringen

Categorieën: Boeken

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: