Aviator hat & scarf

Een dikke twee weken (of is het al langer geleden?) kwam ik mijn vroeger buurmeisje tegen met een baby’tje van amper 4 dagen oud in haar armen. We konden niet lang praten want we moesten beiden ergens zijn.
Via sms dan afgesproken dat ik eens op geboortebezoek zou komen, een namiddag dat ik tijd had. Ik was zo blij dat ik op bezoek mocht komen dat ik zelf een cadeautje wou maken.

Aviator scarf

Ik maakte dit setje met 1 Zauberball van Schoppel Wolle en naalden nummer 3. Het sjaaltje is niet moeilijk om te maken, soms zelfs een beetje saai. Het leuke eraan is wel dat je een soort van lusje breit waar je dan het andere uiteinde van de sjaal kan doorsteken zodat het goed blijft vastzitten.

Aviator hat

Het mutsje vond ik persoonlijk iets moeilijker om te maken. De beschrijving was niet helemaal duidelijk en de vorm is dus ook niet 100 % correct maar het is wel mooi geworden, al zeg ik het zelf. Ik heb ook geleerd hoe ik een koordje kan breien. Zo zie je maar dat je altijd wel iets bij leert.

Aviator hat & scarf

Ga jij binnenkort op babybezoek en ben je nog opzoek naar een cadeau? Dan wil ik dit setje voor jouw maken voor 49 euro.

Als je het graag zelf wilt maken, het patroon is gratis en je kan het vinden via Ravelry en Drops.

2 gedachten over “Aviator hat & scarf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 − 9 =