Stoomstraat 5, 3010 Leuven
+32473863970
info@madebylilo.be

Kousen breien

Handgemaakt met liefde

Kousen breien

Een jaar of twee geleden volgde ik mijn eerste cursus kousen breien maar al snel vond ik dat dat niets voor mij was. 4 korte naalden die je onder controle moet houden, die niet in je oog mogen steken, niet mogen wegglippen etc… Help! Waar ben ik aan begonnen?

Het werd zo’n geklungel dat ik lang bezig was met mijn allereerste paar. Ik kreeg het niet af tijdens de eerste lessenreeks dus schreef ik mij een tijd later in voor een tweede reeks. Zo trots dat ik was als dat eerste paar eindelijk klaar was!

Naar het schijnt moet je 3 paar kousen breien om het helemaal onder de knie te hebben dus begon ik vlijtig aan het tweede paar. Deze keer met mijn favoriete wol, die bleek toch een tikkeltje moeilijker te zijn om kousen mee te breien maar ik hield vol. En ook met dit resultaat was ik erg blij!

Het derde paar heb ik helemaal alleen gemaakt, zonder naar de les te gaan, dus ook wel een bijzonder paar kousen.

Ondertussen heb ik al een hele tijd geen kousen meer gebreid en zou ik er eigenlijk nog eens aan moeten beginnen. Als het zo ver is, lezen jullie er hier meer over.

 

3 reacties

  1. Mooie sokken, vooral doorgaan dan hou je het in de vingers. Zelf is mijn kast vol en heb momenteel niemand meer waar ik voor kan sokken breien. Mijn vingers jeuken, het is zo ontspannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 + 27 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: