Vandaag is het de dag van de ondernemer. Vorige jaar zou ik er niet eens bij hebben stil gestaan dat er zo’n dag bestaat. Vandaag doet het iets met mij. Ik had het vanmorgen gelezen en terwijl ik plasma aan het doneren was, heb ik er nog veel over nagedacht.

Ik heb mezelf nooit gezien als een ondernemer maar ‘betrapte’ mezelf er vandaag op dat dat stilaan veranderd is. Ik heb de laatste tijd heel veel achter de schermen bezig geweest met mijn bijberoep. Ik heb belangrijke knopen doorgehakt en ik weet nu eindelijk waar ik echt naar toe wil, wat ik wil bereiken met mijn bijberoep, hoe ik het vorm wil geven, etc. Onder andere daardoor heb ik de Etsy shop gestart, heb ik gevraagd of (B)right 2 Write mij wilt helpen met mijn verhaal te schrijven en wil ik een nieuw logo ontwerpen met een huisstijl, mijn website verbeteren en nog zoveel meer. Ik heb ontzettend veel tips gekregen van Kathleen waar ik mee aan de slag wil gaan.

Ik ben een ondernemend persoon dus waarom dan niet ineens een ondernemer?! Zo groot is het verschil niet, als er al een verschil is. Dit bedacht ik allemaal, toen ik vanmorgen hoorde dat het de dag van de ondernemer is. Unizo organiseert deze dag omdat ze het belangrijk vinden om de ondernemers eens in de schijnwerpers of de bloemetjes te zetten. Ik vind het goed dat dat gebeurt. Nu dat ik ook zelfstandige in bijberoep en dus ondernemer ben, krijg ik steeds meer respect voor andere ondernemers en besef ik meer dan ooit dat het belangrijk is om de ‘kleine’ ondernemer te steunen in plaats van de grote ketens.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: