40 dagen bloggen | Breien | Sjaals en omslagdoeken | Testbreien

Dankbaarheidssjaal

Waar ben jij dankbaar voor? We focussen te vaak op dingen die we niet hebben. Doelen die we willen bereiken. Dromen die we willen vervullen. Of zelfs materiële spullen waarvan we denken dat niet gelukkig kunnen zijn zonder dat we ze in huis hebben. De dankbaarheidssjaal gaat helemaal over dankbaar zijn. Dankbaar zijn voor wat we wel hebben. Groot of klein. Relaties? Herinneringen? Vaardigheden? Huisdieren? Een mooie oude vaas? Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn, laat ons dat niet vergeten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Een tijd geleden zag ik een oproep voorbijkomen voor testbreiers. Het enige wat je moest doen om je aan te melden als testbreier was laten weten voor welke 3 dingen jij dankbaar bent. Dat vond ik een leuk idee en de sjaal zag er ook zo mooi uit.
Enthousiast aan deze sjaal begonnen maar als snel verdween die voor een aantal maanden terug in de kast.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Stitch ‘n bitch Leuven vierde gisteren de 3de verjaardag en in plaats van dat de “opperbitchen” cadeautjes maakten voor ons, zoals de voorbije jaren, werden er nu namen getrokken. Jij moest dan een cadeautje maken voor de persoon die jij getrokken had. Het moest niet gebreid zijn maar wel zelfgemaakt.
Ik vond het eerlijk gezegd niet zo gemakkelijk om iets te maken voor “mijn partner” maar dacht toen op eens terug aan deze sjaal. Ik dacht wel dat ze deze kleur mooi zou vinden en de sjaal is eenvoudig om te breien zodat ik die nog wel op tijd zou klaar krijgen voor de deadline. En bovendien werkte ik daardoor ook nog eens een WIP af dus ik was helemaal tevreden 🙂
De ontvanger was gelukkig heel blij met deze sjaal en de kleur past ook goed bij haar.

dav

 

 

Similar Posts

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.