Vorige week heb ik mondmaskers genaaid. Na heel veel oefenen, lukte het mij uiteindelijk dan toch en heb ik zelfs besloten om ze tijdelijk in mijn aanbod op te nemen. Een mondmasker bestellen kan door hier te klikken.

Ik wou 10 mondmaskers gemaakt hebben voor het weekend zodat ik ze dan in de kookwas kon doen aan het weekendtarief. Ik werkte heel de week hard door om dit doel te behalen. Vrijdagnamiddag was ik zo blij dat ik mocht stoppen met naaien en terug gaan breien.

Waarom? Dat vroeg ik mezelf af. Omdat naaien zo snel gaat, vaak gaat de naaimachine sneller dan ik wil en doe ik iets verkeerd en weet ik niet hoe ik dat moet rechtzetten. Breien gaat traag, soms te traag naar mijn zin, maar ik zo ontspannend want dat doe je op jouw ritme en een fout kan je onderweg wel even rechtzetten. Ik hoor ook liever het getik van de breipennen dan het geratel van de naaimachine.

De voorbije week wel ontdekt dat naaien leuker is dan ik dacht dat het was maar mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar breien.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: