Ik wou eens iets nieuw uitproberen en schreef me in voor een tweedelige workshop bij Veritas, we mochten alles maken waar we zin in hadden als het maar uit één van hun tijdschriften kwam. Omdat ik nog nooit eerder een trui had gebreid, wou ik dat wel eens graag proberen.

Ik ben blij met mijn keuze maar heb toch wel veel hooi op mijn vork genomen: een vest breien op een week tijd, dan moet je elk vrij moment besteden aan het breien want anders krijg je het niet op tijd af. En dat ik dat gemerkt heb!

vest

Ik maakte “Dionne, korte vest” met Mystic van Veritas atelier en breinaalden nummer 10. Ik liet de franjes weg en naaide er knopen aan.

De foto is niet zo goed gelukt als ik wou, maar ooit, wil ik een cursus fotografie volgen om mijn creaties beter op de foto te krijgen. Doordat ik er zo hard aan moest doorwerken heb ik tussendoor geen foto’s getrokken.

Wat is jouw ervaringen met truien en/of vesten breien?

Categorieën: BreienVest

6 reacties

Oudmaarnietversleten · 12/12/2016 op 08:49

Mooie kleur. En het is je gelukt in 1 week tijd. Ik heb de laatste jaren geen trui met de hand gebreid wel op de breimachine. Niet dat dat sneller gaat.

Hilde · 19/12/2016 op 18:46

Zo’n workshop bij Veritas vind ik ook al eens leuk. Ik houd het tot hiertoe op sjaals wat breien betreft. Knap dat je dat in 1 week kon klaarspelen, Lize en ja lijkt me ook zo, dat je dan stevig moet doorwerken wil je het gedaan krijgen op die tijd, wow!

    Lize · 19/12/2016 op 22:31

    Gelukkig waren het dikke priemen en ging het dus redelijk snel vooruit 🙂

      Hilde · 20/12/2016 op 06:57

      Aha, dat is dus de truc, dikke priemen, weer wat bijgeleerd, waarvoor dank, Lize.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: