Morgen begint er een nieuw jaar dus tijd om een overzichtje te maken van het voorbije jaar. Ik weet niet hoe het komt maar kan me momenteel echt niet inbeelden dat het morgen al 2019 is dus vind ik het ook moeilijk om over na te denken over hoe het voorbije jaar was.

Het was sowieso een bewogen jaar, maar dat is (bijna) elk jaar zo. Op werkvlak ging ik van interim naar interim en besloot ik om mij te gaan bijscholen en het graduaat boekhouden te gaan volgen in het volwassenonderwijs. Dat was een grote stap en ook al is het niet zo gemakkelijk als ik gedacht had, ik ben nog altijd blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

Ik leer mezelf ook elk jaar een beetje beter kennen en ik weet steeds beter wat ik wil en wat niet. Zo heb ik, wat mijn bijberoep betreft, eindelijk hulp durven vragen en met een aantal inspirerende mensen samen gezeten. Daardoor weet ik nu welke richting ik uit wil met mijn bijberoep en doe ik niet meer “zomaar wat”.

Ik had de Ravelry-challenge ingesteld op 20 projecten en maakte er 19 dus ben toch mooi geslaagd met 95 %. Ik maakte onder andere sokken met vlaggetjes patroon, de Gizmo sjaal, ombré omslagdoek, Mira Mira on the wall, Punkte, Blütenblätter, Laurelie en nog meer!

Ik nam mij begin 2018 voor om eerst zoveel mogelijk projecten af te werken voordat ik met iets nieuw begon maar dat is niet altijd zo goed gelukt! Gelukkig komen er nog veel nieuwe dagen en nieuwe kansen. Ik nam me tegelijk ook voor om minder wol te kopen, dat is deels gelukt. Ik kocht minder dan vorige jaren en ging eerst kijken wat ik nog in mijn voorraad had liggen maar ik blijf te nieuwsgierig en test graag nieuwe garens, garens die ik nog niet ken, uit.

Categorieën: Jaaroverzicht

3 reacties

fieke · 31/12/2018 op 20:18

Het jaar is inderdaad voorbij gevlogen! Ik wens je een fantastisch 2019 toe, met veel leuke breiprojecten!

    Lize · 01/01/2019 op 08:38

    Dank je wel 🙂 Voor jou ook een heel fijn jaar met allemaal dingen die je graag doet.

minoesjka2 · 02/01/2019 op 17:10

wat mooi om jou ontwikkelingen zo eens in vogelvlucht te lezen. Op naar een weer beter jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: