Favorieten

Favoriete leraar

Wie is of was mijn favoriete leraar? G. staat met stip op 1. Ik weet niet of ze het graag heeft dat haar naam op internet staat dus vandaar, voor alle zekerheid, alleen de eerste letter.

G. geeft o.a. les in ‘t Wolwinkeltje in Leuven, daar heb ik haar leren kennen maar ondertussen volg ik ook les bij haar thuis. 1 x per maand krijgen we van haar 2 nieuwe blokken voor het ‘meebreideken’.

Ze heeft zoveel geduld én is zelf ook heel erg geduldig. Je mag haar iets 10 x vragen als het nodig is en ook de 10de x zal ze het rustig opnieuw uitleggen, nog eens tonen, nog eens vragen of je het begrepen hebt.

Als ze les geeft heeft ze die sjaal, die sok of dat blok op voorhand al gemaakt zodat ze weet op welke moeilijkheden wij kunnen stuiten en ze dat dus kan voorzien. Ik heb al veel van haar geleerd maar ben zeker dat ik nog véél meer van haar kan leren.

Similar Posts

3 Comments

  1. Leuk hé, zo’n leraar. Ik volg momenteel ook naailessen (in avondschool). Dat wordt met zoveel enthousiasme gebracht… en werkt dan ook echt aanstekelijk hé. Dat is zovéél waard, de manier van lesgeven… Je bent duidelijk enthousiast door haar. Nu wel een beetje benieuwd naar dat meebreideken ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.