10 favoriete Facebookpagina's

Er zijn zoveel pagina’s die je kan liken op Facebook en veel van die pagina’s gaan bij mij over wol, haken of breien. Ik som hier een aantal pagina’s op die ik regelmatig ga bekijken omdat ik ze zo leuk vind.

aminie

  1. Aminie haakt vrolijke knuffels, kleurrijke dekens en kleedjes en zoveel meer. Ook amigurimie. Het leuke is ook dat je bestellingen kan plaatsen bij haar en dat zij dus maakt wat je graag wilt.

atelier-rosan

2. Atelier Rosan breit voor jou op bestelling maar weet zich altijd wel bezig te houden met het breien van sjaals, sokken en andere dingen. Klik hier om haar weblog te volgen.

karin-en-haar-breinaalden

3. Karin en haar breinaalden breit ook op bestelling vooral truien, poncho’s, sjaals en dekens. Volgens mij is Karin vastgegroeid aan haar breinaalden want ze breit echt ontzettend snel 😉

sabrinayarns

4. Ook bij Sabrina&Yarns kan je volgen wat ze allemaal breit. En ook zij breit op bestelling.

u-k-nite

5. U-k-nite is pas begonnen met het breien op bestelling. Zij maakt vooral mutsen, sjaals en warme winter sokken.

schoppel-wolle

6. De pagina van mijn lievelingswol, Schoppel Wolle, volg ik ook graag. Er worden regelmatig mooie foto’s geplaatst met bijna altijd een link bij naar het patroon op Ravelry.

do-ewe-knit

7. Do Ewe knit maakt kleurrijke foto’s met creaties maar ook met lachende mensen en deelt die graag op hun Facebookpagina. Bij hen staat er ook vaak een link naar het patroon op Ravelry.

blij-dat-ik-brei

8. Blij dat ik brei heeft een winkel in Arnemuiden maar deelt ook leuke berichten via de sociale media.

warme-winter

9. Warme Winter is een project met als doel (kansarme) kindjes niet in de kou te laten staan tijdens de wintermaanden. Hiervoor nemen de de breinaalden op.

10. En de pagina van Maby by lilo mag Ik niet vergeten te vermelden 🙂

5 gedachten over “10 favoriete Facebookpagina's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 ⁄ 2 =