Welk type fiber muse ben jij? Omdat ik geen goede vertaling kan bedenken of vind, blijf ik de term fiber muse gebruiken.

Ben je een zoeker, een dromer, een mysterieuze of een gevende fiber muse? Elke muse creëert om verschillende redenen, wat leidt tot verschillende transformaties. Waarom brei je en welke impact kun je creëren met je breiwerk?

Op de website van Aroha Knits kan je een leuke test doen om te weten te komen welk type vezelgodin jij bent.

Wie is de fiber muse? Waar gelooft zij in? En wat nog belangrijker is, ben jij er een en wat voor soort fiber muse ben jij?

Kort gezegd is een fiber muse doordacht en avontuurlijk ingesteld en is breien een vorm van zichzelf creatief te uiten, andere helpen, een manier van zelfzorg en een pad naar diepere verbinding met de wereld om haar heen.

Er zijn 4 soorten fiber muses: de dromer, de zoeker, de gever en de mysticus. Al deze fiber muses hebben dezelfde kwaliteiten maar iedereen uit dit speciaal type van magie op een andere manier. Deze test (klik) helpt je te onthullen welk type fiber muse jij bent en hoe jij haar meer aanwezig kan laten zijn in je leven.

Als je de test doet, krijg je nadien een e-mail met een pdf-bestand waarin uitleg staat over jouw type. Hierover geef ik in een volgende blogpost meer uitleg.

Categorieën: Zelftest

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: