Eigenlijk moest dit bericht gisteren al online komen maar als je eerst al vergeet dat het donderdag is en de rest van de dag te druk bezig bent met andere dingen, kan het dus gebeuren dat het een dag later is.

Eerst heb ik uitgelegd wat Fibreshare is, vorige week liet ik zien wat ik verstuurd heb en deze week laat ik zien wat ik ontvangen heb. Zoals ik in de eerste algemene post ook al schreef, stuur je het garen naar iemand anders dan van wie je garen ontvangt. Ik stuurde mijn garen naar Engeland en ontving mijn pakket uit Finland. Finland en wol, die combinatie zorgde ervoor dat ik best wel hoge verwachtingen had.

Mijn partner lied al snel weten dat ze het pakket verzonden had maar ik heb toch nog geduld moeten hebben want het heeft er een tijd over gedaan om in België te geraken.

Van wat ik ontvangen heb, heb ik maar 1 foto gemaakt. Wat zat er in de doos? Een, volgens mij zelf gemaakt, projecttasje, een klein zakje snoepjes, een brief met uitleg over het garen en waar ze het gekocht heeft, twee zakjes thee, knopen, stekenmarkeerders, andere benodigdheden en wol natuurlijk! Twee kleine strengetjes Tuku wool, iets dikkere sokkenwol en dan nog 2 strengen typisch Finse wol. Zo blij dat ik er mee ben en helemaal mijn kleuren ook! Ik ken de wol niet goed en weet dan ook nog niet wat ik er mee ga maken. Gelukkig kan Ravelry mij daar bij helpen.


1 reactie

Johanna · 19/10/2018 op 09:18

Dat zijn ook prachtige garens, leuk pakket heb je ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: