Vorige week vertelde ik wat meer over wat fibreshare precies is. Deze weet laat ik zien wat ik naar Engeland verstuurd heb. Ik had heel wat gegevens doorgekregen en zo wist ik dat mijn partner niet van felle kleuren houdt, maar wel van zacht garen in strengen en in het bijzonder als ze met de handgeverfd zijn. Ze houdt van het proces van cakes maken en daar het goede project voor vinden. Mijn partner houdt van warme kleuren zoals oker, wijnrood, oudroze…

Omdat er wordt aangeraden om lokaal te gaan winkelen en typische producten uit jouw land mee op te sturen, begon ik mijn zoektocht bij Wolrus in Heist-op-den-Berg. Ik viel met de deur in huis e vroeg naar een Belgisch garen merk met handgeverfde garens. Die combinatie blijkt niet te bestaan dus concentreerde ik mij op de handgeverfde garens en liet ik het Belgische achterwegen. Ik kocht twee verschillende soorten garens van het merk Filcolana en kreeg er een mooi katoenen zakje bij.

Onderweg terug naar het station zag ik een klein koffie- en theewinkeltje. Mijn partner houdt ervan om een lekker tasje koffie te drinken terwijl ze aan het breien is. Zoals wel vaker, was ik impulsief en stapte ik het winkeltje binnen. Ik drink zelf geen koffie en wist dus ook niet dat er zoveel soorten en smaken bestonden. Help! Wat moest ik kiezen? Ik ben dan maar voor een zachte smaak gegaan in de hoop dat ze het lekker zou vinden.


Ik heb thuis ook nog eens gekeken want ik heb héél veel in mijn kasten liggen. Zo vond ik deze “sweet dreams” thee en stuurde ik ook wat chocolaatjes mee op, die mijn partner direct heeft opgegeten als ze het pakket had ontvangen 😉 Sinds juni ben ik mij aan het verdiepen in essentiële oliën van Young Living en ik las dat zij ook regelmatig een diffuser met oliën heeft opstaan dus stuurde ik ook 3 miniflesjes van 2 ml met mijn favoriete geuren mee.

Ik pakte alles individueel in en versierde de doos aan de buitenkant en bracht die zo naar het postkantoor.

 


1 reactie

Johanna · 11/10/2018 op 09:10

Die dame heeft vast een fijne dag met al dat moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: