De Funkytown omslagdoek is lekker groot zodat jij je er op koude winterdagen of (zeer) frisse zomeravonden helemaal in kan wikkelen en het nooit meer koud moet hebben.  Het is echt een grote omslagdoek maar makkelijk en leuk om te breien.

De omslagdoek Funkytown wordt gebreid met 1 effen kleur en 1 garen met kleurverloop, uiteraard kan het ook met 2 effen kleuren. Voor mijn Funkytown omslagdoek heb ik als hoofdkleur een effen wit garen gebruikt en als accentkleur een garen met kleurverloop. Dit kan ook omgewisseld worden en gaat volgens mij nog wel een leuk effect geven.

Omdat de omslagdoek zo groot is, kan niet zomaar al het materiaal gebruikt worden. De oorspronkelijke omslagdoek is gebreid met sokkenwol (combinatie van wol en nylon). Heb je deze omslagdoek liever in natuurlijk garen? Dat kan ook met bijvoorbeeld een licht katoengaren.

De Funkytown omslagdoek zoals die op de foto staat, is te koop in de webshop. Klik HIER om naar de productpagina te gaan. Uiteraard is bestellen in andere kleuren en materialen ook mogelijk.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: