Enquête

air-2456_960_720

Made by Lilo bestaat bijna 1 jaar, officieel dan toch want niet-officieel bestaat het al wel langer. Om eerlijk te zijn ben ik er impulsief aan begonnen zonder te weten wat ik echt wil, hoe ik het zie etc… Ik begin er aan en zie wel hoe het loopt.

Ondertussen merk ik dat ik op steeds meer ideeën kom en dat ik andere dingen wil gaan aanpakken. Omdat ik nog niet helemaal goed weet hoe ik dat wil doen en waar jullie in geïnteresseerd zijn heb ik een enquête opgesteld. Ik zou het erg leuk vinden als je 5 à 10 minuten tijd hebt om deze enquête in te vullen zodat ik weet hoe ik verder kan gaan met Made by Lilo.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

thanks-1804597_960_720

5 gedachten over “Enquête

  1. Proficiat, Lize! Dat verdient een dikke pluim. Ik kom hier ook geregeld lezen. Kan me voorstellen dat wie (vaker als ik) met breien bezig is er hier veel aan heeft. Ik sta altijd versteld waar je de inspiratie blijft halen en vind dat knap van jou. Je bent echt waar goed bezig!!! En wat een superidee om een enquête te houden. Keep up the good work ;-).

  2. Gefeliciteerd hoor, zelf ben ik niet zo’n breister, maar vind het wel leuk om te lezen hoe iemand met veel passie over zijn hobby schrijft. Ga vooral zo door zou ik zeggen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 15 =