Opleiding

calculator-385506_960_720

Zoals jullie konden lezen in de “As we speak” ben ik twee weken geleden begonnen met een opleiding tot administratief bediende boekhouding.

Ik vind het een hele leuke en interessante opleiding maar 5 dagen per week les van 9u tot 16u30 is echt wel intensief! Een halve dag per week mogen van thuis uit leren maar daar krijgen we dan huiswerk voor waardoor die halve dag ook al weer goed gevuld is…

Ik wil graag bloggen en berichten schrijven maar het komt er gewoon niet van. Daarom wil ik jullie laten weten dat ik de komende tijd wel ga blijven bloggen maar waarschijnlijk wat minder frequent. Prioriteiten stellen enzo.

8 gedachten over “Opleiding

  1. Of je gelijk hebt!!
    Klinkt best als een pittige opleiding, en die gaat nu gewoon even voor ………. heel veel succes, maar ook plezier met al het nieuwe wat je leert.

  2. Prioriteiten eerst. Zo’n opleiding is inderdaad intens, ik heb dezelfde ervaring. Op die BL (Blended Learning) dag, je vrije dag, kan je je tijd heel goed gebruiken voor huiswerk en zo meer. Begrijpelijk dat dit nu voorgaat, Lize. Ik wens jou veel succes alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
3 × 13 =