Via de website van Aroha knits kan je een zelftest om te weten te komen welk type van fiber muse jij bent. Ik ben een dromer. Wat de eigenschappen zijn van een dromer, kon je eerder al lezen. Ook de zoeker werd al besproken. Vandaag is de gever aan de beurt. De gever breit als een vorm van onbaatzuchtigheid.

OVER DE GEVER 

Deze fiber muse maakt gebruik van breien om een verschil te maken in andermans leven. Ze is erg meelevend, vriendelijk en begripvol. Ze bereidt zich maanden van te voren voor op het breien van projecten voor haar vrienden en familie die ze dan als cadeau geeft. Zelfs als ze niet goed wordt bedankt (omdat niet breiers niet weten hoeveel tijd, moeite en vaardigheden dit met zich meebrengt). Wetende dat ze iets speciaal in iemands leven heeft achtergelaten maakt haar gelukkig. In een wereld waar niet genoeg liefde en begrip is, is breien een manier om anderen te helpen genezen. Sommige gevers gebruiken breien zelfs als een vorm van activisme, de drijvende kracht achter een positieve, krachtige verandering.

Dit primaire gevoel van het geven aan anderen, om het leven van anderen beter te maken, maakt de gever uniek. Hoewel alle fiber muses aspecten van elke type delen, is er bij de gever echt de drive om te geven.

MINI UITDAGINGEN 

  • Brei een project met één streng garen en geef het aan een vriend of familielid.
  • Doe onderzoek naar goede doelen die handgebreide items nodig hebben en organiseer een KAL (knit along) om genoeg in te zamelen om aan dat goede doel te schenken.

INSPIRATIE VOOR DE GEVER 

Gever fiber muses gebruiken breien als een vorm van onbaatzuchtigheid en service. Hier zijn enkele aanbevelingen van garenmerken dit hetzelfde ethos delen:

PATRONEN VOOR DE GEVER

Deze patrooncollectie is speciaal samengesteld voor de gever. Eenvoudige, snelle projecten met één streng garen zorgen voor perfecte geschenken voor familie en vrienden – maar denk er aan om ook jezelf te verwennen met een mooi gebreid stuk.

Categorieën: Zelftest

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: