Tunisian adventure crochet-a-long

Vanaf 2 januari 2017 start er bij Wieke een nieuwe CAL (crochet-a-long of meehaakproject) waarbij je verschillende steken van het Tunisch haken kan leren kennen en op het einde van het jaar heb je dan een deken in die verschillende steken.

TUNISIAN ADVENTURE

Het Tunisch Avontuur is een crochet-a-long (meehaakproject), die op maandag 2 januari 2017 van start gaat. In 52 weken leer je elke maandagmorgen een nieuwe Tunische haaksteek. Aan het einde heb je een prachtige deken.

De crochet-a-long is alleen zichtbaar voor degene die zich hebben aangemeld. Aanmelden kan via deze link: Tunisian Adventure CAL – aanmelden/subscribeAanmelden is nodig om de patronen en informatie over het Tunisch Avontuur te kunnen openen. De pagina van het Tunisch Avontuur, zal alleen toegankelijk zijn als je bent ingelogd.

Let op: Ben je voor de allereerste keer op mijn website, dan moet je eerst een accountaanmaken. Dat kan via deze link: mijn account.

Is alles gelukt, dan is er op de website onder het menu een nieuwe balk zichtbaar met de woorden Tunisian Adventure en uitloggen. Klik je op Tunisian Adventure dan ga je meteen naar de startpagina, die alleen zichtbaar is als je bent aangemeld. Uitloggen betekent dat je bent ingelogd (als je wilt uitloggen dan klik je op uitloggen).

Ik heb mij alvast ingeschreven. Doe jij ook mee?

2 gedachten over “Tunisian adventure crochet-a-long

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
11 × 3 =