Eén van de vragen van Kathleen was: waar heb jij je hart verloren? Een jaar geleden was ik nu nog aan het “afkicken” van mijn reis naar Brazilië.

IMG_7943

Ik vond dat zo’n spannende reis, want had nog nooit lang gevlogen en zo een ver en vreemd land. Pff… Heeft moeten wennen totdat ik daar was. Maar wat een reis was het! Als ik kon sprong ik direct terug op het vliegtuig en was ik terug weg, om ook eens andere delen van dat reusachtige land te leren kennen.

Bron: Femma

Wij logeerden in het noordoosten, aan de zee. Veel water en zand dus en ontzettend warm (overdag 33° en ‘s nachts 26°). Breien wordt daar niet gedaan of dat heb ik toch niet gezien. Maar ik heb wel verschillende groepjes vrouwen gezien die aan het haken waren! Vooral kleren. Ik ben er niet achter gekomen waarom maar zij leggen hun bolletje wol/katoen in de helft van een plastiek zak en haakten zo (foto hierboven toont hoe het er ongeveer uit zag), vermoedelijk om tegen het zand te beschermen? Lang blijven kijken ging jammer genoeg niet want dan dachten ze dat je de kleren ging kopen en geraakte je niet meer van hen af, maar ik vond het wel enorm fascinerend.

Categorieën: 40 dagen bloggen

2 reacties

minoesjka2 · 09/03/2017 op 20:02

O, maar dat zal inderdaad een geweldige ervaring zijn geweest zeg!! Brazilie 🙂 Lijkt mij een geweldig land.

    Lize · 09/03/2017 op 20:04

    Dat is het ook, al heb ik maar een héél klein stukje (het noordoosten) van dat reusachtige land gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: