hermina shawl

Een paar weken geleden plaatste Alita van Atelier Aolt mensen die een patroon willen testbreien. Ik heb dat nog niet vaak gedaan en ook nog geen kantensjaal gemaakt maar toch wou ik er mij aan wagen. Alita heeft zelf een patroon geschreven en liet het dus testbreien om te zien of er geen fouten meer inzaten en of we eventueel dingen anders zouden verwoorden.

Om eerlijk te zijn zag ik er tegenop om er aan te beginnen omdat het er zo moeilijk en ingewikkeld uit zag maar dat bleek nergens voor nodig. Het patroon is duidelijk en uitgebreid uitgeschreven waardoor je alles stap voor stap kan volgen.

hermina shawl-2

Ik heb wel een paar keer hulp moeten inschakelen omdat ik soms verstrooid ben geweest en dat kan je dus beter niet zijn als je deze sjaal breit. Gelukkig vond ik dan meestal wel waar mijn fout zat en kon ik die nog herstellen.

De sjaal heeft een vierkante vorm, dat vind ik er wel speciaal aan maar hij is leuk om te dragen! Ik heb de sjaal nu nog niet geblockt omdat ik dacht dat dat niet nodig zou zijn maar nu denk ik dat ik het wel ga doen omdat hij dan toch nog een klein beetje ‘groter’ wordt.

hermina shawl-3

Heb jij al eens een patroon mogen testbreien?


5 reacties

JasMien · 10/10/2017 op 20:01

Mooi zeg!!
Breien kan ik niet zo goed, maar mijn lange golf die ik aan het haken ben, gaat goed vooruit!

    Lize · 11/10/2017 op 08:33

    Bedankt 🙂 leuk dat het haken zo goed vooruit gaat

Alita · 10/10/2017 op 21:23

Jouw versie is erg mooi geworden. Ik ben super blij dat je hem wilde testen en zo de knelpunten eruit kon halen. Dank je wel !!

minoesjka2 · 12/10/2017 op 17:02

Hij is echt leuk geworden zeg!! Maar inderdaad, ik zou hem persoonlijk ook wat groter willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: