hand-923436_960_720

Ik was een kind dat liever van rustige activiteiten hield dan bijvoorbeeld de “wilde” spelletjes bij de jeugdbeweging. Tekenen en knutselen vind ik al van kleins af aan leuk, volgens mij ging ik al naar de tekenacademie vanaf het 3de leerjaar en dat ben ik toch blijven volhouden tot het 5de middelbaar.

Ik herinner mij ook nog dat ik met een vriendin regelmatig reisbureautjes speelde. Thuis hadden wij een grote kast met allemaal kleine vakjes die goed dienst deden als postvakjes! Wij keken dan in allerlei gidsen en reclamefolders en stippelden zo een hele toer uit die we dan in de postvakjes legden. Uren konden we daarmee bezig zijn.

piano-1655558_960_720

Ik heb ook een aantal jaren piano gespeeld. Ik had een fantastische juf die mij tegelijk noteren leerde lezen en piano spelen door middel van spelletjes, liedjes… Maar de combinatie van de 2 was niet gemakkelijk en elke dag boven op het huiswerk nog 30 tot 60 minuten piano spelen werd mij al snel te veel.

eerste-sjaal

Het breien is er eigenlijk pas veel later bijgekomen.
Ooit heeft een jongen (vergeet ik nooit dat het een jongen was) mij leren breien aan de hand van een verhaaltje: het was iets van over een brug en onder een brug etc maar ik ken het verhaal jammer genoeg niet meer. Anders zou ik het wel willen gebruiken om kinderen te leren breien.
Toen vond ik het niets voor mij maar een aantal jaar later ben ik aan een sjaal begonnen waar ik een paar jaar aan ben bezig geweest omdat ik niet genoeg wol had, de wol uitverkocht was etc. Maar volgens mij heb ik sindsdien de breimicroben wel te pakken en nu laat ik ze niet meer los 😉

 


1 reactie

minoesjka2 · 05/03/2017 op 16:15

Jij bent dus ook al van jongs af aan creatief geweest 🙂 Leuk. Trouwens als kind zat ik ook liever te tekenen dan dat ik wilde spelletjes deed,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: