Ik vind het leuk om rustig op te staan en lang in pyjama rond te lopen. Dat komt er vaak niet van maar als het lukt is dat meestal op zondag.

Als ik ‘s morgens op sta, is het eerste wat ik doe naar het toilet gaan en mijn badkamerritueel uitvoeren waaronder gezichtsverzorging, tanden poetsen, medicatie innemen etc. Op een gewone weekdag kleed ik mij dan om, op zondag niet want dan blijf ik in mijn pyjama rondlopen.

Eenmaal ik beneden ben neem ik rustig de tijd om mijn mails te lezen en te beantwoorden indien nodig. Sociale media ook eens grondig bekijken want als ik dat tussendoor doe, is dat meestal te ‘vluchtig’ en mis ik toch een aantal dingen.

Zeker tijdens 40 dagen bloggen probeer ik dan ook meerdere blogberichten te schrijven en in te plannen voor de komende week. Mijn inspiratie begint stilaan op te geraken maar ga toch mijn best doen om nog het één en ander te plannen.

Daarna ga ik dan in bad, even helemaal ontspannen en aan niets moeten denken.

Het meest ideale en leukste scenario is dan dat ik de rest van de dag tijd heb om te breien en TV te kijken. Een goede film en ondertussen verder breien aan een sjaal die je zo graag wilt afwerken. Volgens mij bestaat er niet veel leukers dan dat.

Op zondagavond ga ik bij mama eten en eigenlijk is dat wel een leuke traditie want dan kan ik die dag echt lui zijn en moet ik niets meer doen. Echt lui zijn lukt meestal echter niet omdat er vaak nog een berg afwas staat die ik dan toch wil weggewerkt hebben voor maandagochtend zodat ik dan met een schone lei kan beginnen. Als ik thuis kom van bij mama, doe ik de afwas zodat ik daarna nog een uurtje of 2 met mijn benen omhoog voor de TV kan gaan zitten.

Hoe ziet jou ideale zondag er uit?

Categorieën: 40 dagen bloggen

4 reacties

minoesjka2 · 12/04/2019 op 19:11

Ik heb eigenlijk geen ideale zondag. Het ligt een beetje aan hoe druk mijn week geweest is. Meestal was ik op zondag en soms verschoon ik mijn bed. Meestal lunch ik wel uitgebreid met wat extra’s en een eitje. Maar verder is het ook afhankelijk van mijn bui..

    Lize · 12/04/2019 op 19:59

    Bij mij verschilt het ook wel een beetje van hoe ik mij voel maar mijn week is meestal druk dus probeer ik het zondag rustig te houden.

Leen · 29/04/2019 op 18:18

Zondag is heilig voor mij (behalve wanneer ik maandag niet hoef te gaan werken, dan is maandag heilig voor mij). Ik wil rustig kunnen bloggen, een wandelingetje maken of naar de moestuin, en ‘s namiddags in de zetel hangen met een boek of Netflix. Niks moeten….

    Lize · 30/04/2019 op 05:47

    Dat lijkt mij een zalige zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: