Het kaartje met deze quote op bracht ik mee na de groeicursus die ik in april 2019 volgde. De groeicursus is een 5-daagse cursus waarbij de focus ligt op het verkennen van de ervaring tijdens avontuurlijke activiteiten en het samenleven. Iedere deelnemer bepaalt zijn eigen grenzen. Bij elke activiteit wordt de groep en de deelnemer voor de keuze gesteld of zij de uitdaging willen aangaan. Je kan op ieder moment STOP zeggen.
Ik ben namelijk heel vaak in mijn hoofd bezig. Ik denk te veel na en pieker te veel en dan kan het helpen om te doen wat je graag doet zoals breien, een wandeling gaan maken of eens goed voor jezelf zorgen.
Daarom lijkt het mij ook wel belangrijk om de volgende quote in het achterhoofd te houden:
Het hart doet moeiteloos, in enkele seconden, waar het hoofd soms jaren voor nodig heeft. ~ Atmananda Krishna Menon

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: