Een tijd geleden zocht Robin Knits testbreiers voor een vest of cardigan. Ik had voordien nog maar één trui gebreid maar dit zag er zo leuk uit en helemaal niet moeilijk, waardoor ik het toch graag een kans wou geven.

Al snel bleek dat ik garen te kort had, niet echt abnormaal als je op dat zelfde moment tot de conclusie bent dat je de hoeveelheid garen bij de verkeerde maat aan het aflezen bent… Gelukkig vind ik het leuk om creatief te zijn, garens en kleuren te combineren dus daar bedacht ik snel een oplossing voor.

Het rugpand werd gebreid met een leuk, eenvoudig patroon in het midden. De voorpanden en de mouwen werden gewoon recht gebreid en nadien alles aan elkaar genaaid. De foto hieronder is het eind resultaat: een vest die ik al verschillende keren gedragen heb en nog wel vaker zal aandoen!

Het In Bloom patroon is te koop voor 5,30 euro op Ravelry.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: