Ik heb een paar maand een abonnement gehad op Knitcrate socks. Ik wil jullie graag laten zien wat je zoal kan verwachten als je een abonnement afsluit. Ik kan alvast zeggen dat jij het je zeker niet gaat beklagen!

Je hebt verschillende keuzes van boxen: sjaals, sokken en haken. Omdat ik sokkenwol meestal wel mooi vind en dat je er ook andere dingen mee kan maken dan sokken, koos ik voor dit abonnement.

In de knitcrate

Altijd spannend om een pakketje open te maken, zeker als je weet dat er wol in zit 😉 Genoeg wol om een paar sokken van te breien maar je weet niet welk merk, welke kleuren etc. Ik kan het in ieder geval niet laten om altijd even te piepen als ik de Knitcrate ontvangen heb.

Inhoud knitcrate

Wat zit er nu in zo’n doos(je)?

  • In deze Knitcrate zat een paars/roze streng sokken wol van Vocabulary yarns
  • Een afbeelding van de sokken die je ermee kan maken.
  • Een flyer met wat algemene informatie
  • Vaak zit er ook een klein, extra cadeautje bij in de box. Deze keer is dat een scherp schaartje.

Uitleg knitcrate

Dit is de flyer met de algemene informatie waar dus op uitgelegd staat wat er in de box zit en hoeveel het waard is. Het patroon zit er niet bij maar kan je downloaden via de link. Bovendien krijg je ook altijd wat extra kortingcodes.

In het algemeen ben ik tevreden over de Knitcrate. Ik ben tot nu toe steeds blij met de inhoud en het is telkens mooi verzorgd afgeleverd.
Als ik toch een minpunt mag vermelden is dat ik het jammer vind dat ze het niet zo inpakken dat het in de brievenbus kan. Ik moet regelmatig naar het postpunt hier in de buurt omdat ik niet thuis ben als de postbode langskomt.

Categorieën: KnitcrateReview

1 reactie

Marjolein@flaflinko · 25/05/2017 op 16:42

Prachtig kleur! Lijkt me echt leuk zo’n abonnement. Moest ik kunnen breien zou ik wellicht ook snel in de verleiding komen 🙊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: