perfect 3

Week 3 van de Perfect?-blogchallenge is alweer voorbij. Dat betekent dus dat het tijd is voor een verslag van de voorbije week.

Ik ben denk ik wel iemand die dingen snel aanpakt omdat ik er dan sneller vanaf ben maar na deze week begin ik toch te denken dat dat niet zo is. Het was op persoonlijk vlak een moeilijkere week dus ik had niet veel zin om er veel over na te denken en mee bezig te zijn. Ik heb dus vooral gedaan wat bij me opkwam en de lastige klusjes hebben weinig met breien te maken.

Fietsen in de regen

Maandag fietste ik in de regen van Kessel-lo naar Heverlee, volgens Google maps 5,5 km en terug om mijn boodschappen bij Collect&go te gaan afhalen. Ik zag er tegenop om te fietsen omdat het zo aan het regenen was maar ik moest mijn reservatie tussen 11u en 12u gaan halen en ik heb geen rijbewijs. Volgens mij was ik met de bus even nat geworden als met de fiets dus toch maar voor het gezonde gekozen 🙂

Boekhouden

Al maanden ligt hier een cursus boekhouden te wachten om bestudeerd te worden. Deze kennis kan zowel in mijn zoektocht naar een nieuw hoofdberoep als in mijn bijberoep van pas komen dus leek het me een goed plan omdat te gaan studeren. Alleen jammer dat boekhouden en ik zo slecht samengaan.

Poetsen

De poetsvrouw heeft vakantie dus moet ik het een week of twee zelf doen. Ik kijk er altijd tegenop om er aan te beginnen maar met goede, leuke, mooie, luide muziek op de achtergrond gaat dat bijna zoals niets.

kousen breien

Ik brei heel graag. Echt waar! Maar uit ervaring heb ik wel geleerd dat ik het niet zo leuk vind om 3 paar exact dezelfde kousen te breien. Ondertussen ben ik halfweg dus het einde komt stilaan in zicht.

Woensdag was het te warm om iets te doen waar ik geen zin in had 😉 Gisteren was ik een hele dag weg en vandaag ook dus ik vind dat ik het er nog redelijk goed vanaf heb gebracht.

Wat is jouw lastig klusje dat je altijd uitstelt?


9 reacties

Atelier Rosan · 24/07/2017 op 09:18

Draadjes instoppen…

    Lize · 24/07/2017 op 09:21

    Inderdaad, dacht ik dit weekend te doen maar is er niet meer van gekomen.

Oudmaarnietversleten · 24/07/2017 op 10:26

Het is ook vakantie periode! Zelf heb ik teminste dat gevoel dat als de scholen vrij zijn ik ook op een lager pitje ga, komt natuurlijk ook door de hitte. Mooie sokken.

Jongens toch! · 24/07/2017 op 12:23

Je hebt je best gedaan vooral fietsen in de regen! Dat van die sokken kan ik begrijpen. Hier zijn het meestal pyjama’s dat bankwerk zijn.

minoesjka2 · 24/07/2017 op 18:16

Mijn grof vuil door de gemeente weg laten halen, dat stel ik uit. Het staat in de schuur en dat zie ik alleen als ik de fiets pak …………..
Trouwens, wil je ander werk gaan doen? Jij werkt toch als medisch secretaresse? Lastig hoor om heel iets anders te gaan doen, maar als je het echt wilt, gaat het je zeker lukken.

    Lize · 24/07/2017 op 20:12

    Sinds eind april ben ik werkloos (na jaar lang twijfelen en nog meer twijfelen) en daardoor begon ik te twijfelen of medisch secretariaat wel echt iets voor mij is.

resaarcle · 25/07/2017 op 21:07

Pannen afwassen. En dat komt spijtig genoeg elke dag terug!

Geen week zonder – Made by Lilo · 30/07/2017 op 07:09

[…] Het Mini-Minsgame waarbij we spullen wegdeden, elke dag yoga waarbij ik de zonnegroet oefende en lastige klusjes en uitstelgedrag hebben we al achter de […]

Perfect?-blogchallenge: the end – Made by Lilo · 27/08/2017 op 09:43

[…] Elke dag iets doen dat je niet graag doet of al lang uitstelt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: