Boven heb ik een slaapkamer die ik heb omgedoopt tot hobby/werkkamer. Hier ligt al mijn materiaal maar echt werken doe ik hier veel te weinig. Ik heb al geprobeerd om daar verandering in te brengen… maar ik zit liever in mijn woonkamer en gebruik die dus als werkplek.
Een voordeel aan alleen wonen, denk ik, dat je het huis voor je alleen hebt en dus eigenlijk niet echt een werkplek nodig heb. Tegelijk vind ik het wel jammer dat ik die kamer boven zo weinig gebruik want het is daar best wel gezellig, al zeg ik het zelf 😉
Hoe ziet jouw werkplek eruit?

4 reacties

Mia · 23/09/2020 op 18:48

Zelf ben ik ook alleenstaande en mijn living is ook mijn werkplek, ik zou ook boven kunnen gaan maar vind dat niet gezellig, ik zit graag bij mijn tv om te breien en mijn laptop staat ook beneden, hier lopen de hondjes en de poes en dat is op zich al gezellig.

Leen · 22/10/2020 op 06:57

Ik heb een hele zolder voor mij alleen. In het begin van de lockdown werkte ik daar, maar daardoor zat ik er in mijn vrije tijd niet meer graag. Ik heb ook een tijdje aan mijn livingtafel gewerkt, maar dan is het moeilijker om de werkdag af te sluiten vind ik. Sinds een paar maanden heb ik mijn bureau in de dressing en da’s eigenlijk ideaal!

    Lize · 23/10/2020 op 09:04

    Bureau in de dressing lijkt mij wel speciaal maar langs de andere kant kan ik mij ook wel voorstellen dat het daar zalig rustig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: