Door vorige week de blogpost over de Bahama Breeze shawl te schrijven en te willen verwijzen naar de eerdere sjaals van Monster knits die ik gebreid heb, merkte ik dat ik nog niet gedeeld had over Mira Mira on the wall.

Dit is ook een patroon dat ik getest heb voor Monsterknits. Voor deze sjaal wordt de slip stitch techniek gebruikt. In totaal werd er met 4 kleuren gewerkt: één dezelfde kleur om te beginnen en te eindigen en dan 3 kleuren voor het middelste gedeelte.

De slip stitch techniek vind ik echt heel leuk om te breien, het is een eenvoudige techniek waar je prachtige resultaten mee kan bereiken! Volgens mij één van de makkelijkste technieken om met meerdere kleuren te breien.


1 reactie

Johanna · 17/07/2019 op 09:15

Mooie weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: