Dit ben ik, Lize de vrouw achter Made by Lilo. Ik spin met wol en goede doelen een (rode) draad om de wereld te verbinden en verbeteren. Van mij mag de samenleving samen breien tot een gevarieerd bont geheel.

‘Gewapend’ met handschoenen en een mondmasker ging ik vandaag voor de eerste keer vrijwilligerswerk doen bij de solidaire kruidenier in Hal 5. Het was een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! 

Dit poste ik 23 april op mijn Facebookpagina. Op 5 mei ben ik nog eens gaan helpen bij de solidaire kruidenier en het blijft telkens eens unieke ervaring, vind ik. En wist je dat zelfs een mondmasker dragen went?

Ben jij nog op zoek naar mond-neusmaskers? Vul dan DIT formulier in en ik maak de maskers zo snel als ik kan.
Sinds gisteren ben ik terug aan het werken, na 2 maanden te zijn thuis geweest, dus het zou kunnen dat het iets langer duurt voordat de maskers klaar zijn.


2 reacties

minoesjka · 15/05/2020 op 17:31

O, wel lekker dat je weer aan het werk bent lijkt mij. Hier in Nederland worden ze pas vanaf 1 juni in het openbaar vervoer verplicht die mondkapjes ………….. je geeft me wat hoop dat het gaat wennen ……………… ik heb dankzij jou ondertussen hele mooie, maar ik kijk er niet naar uit.

    Lize · 16/05/2020 op 09:05

    Langs de ene kant ben ik blij dat ik terug aan het werken ben maar langs de andere kant is het zo anders dan 2 maanden geleden. Ik lag gisteren om 21u in mijn bed. Ik was echt doodop. Oh leuk dat jij die mondmaskers besteld hebt 🙂 Ik draag ze nog altijd niet graag maar het went inderdaad wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: