Het bloggen zit er nog niet echt in. Dit mutsje is al een hele tijd klaar maar ik vergeet er dan een blog over te schrijven…

Het is een ontwerp en patroon van Mme Stina en ik maak het graag als geboortecadeau. Het is leuk en eenvoudig om te maken en dat “topje” er op geeft het toch iets extra, vind ik. Tot nu toe zijn alle jonge ouders waaraan ik zo’n mutsje gaf er blij mee en ik breide er al in verschillende kleuren:

Deze mutsjes werden gemaakt met Luxor katoen van Schoppel Wolle.

Ik zit niet stil wat breien betreft maar ben aan dingen bezig die wat meer tijd vragen om afgewerkt te worden. En tijd… Dat lijkt zoiets zeldzaam te worden he 😉 Van zodra er iets klaar is lezen jullie het hier.

Categorieën: BreienMutsen

1 reactie

Kimberly · 22/04/2016 op 18:19

Wat een leuke mutsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: