Het logo van Made by Lilo “ontwierp” ik op een paar minuten tijd. Ik moest toch een logo hebben. Als het iets leuk was met vrolijke kleuren, dan was dat oké. Meer moest het niet zijn.

Door nu meer en meer met mijn bijberoep bezig te zijn en andere ‘bijberoepers’ en zelfstandigen te leren kennen, besef ik pas hoe belangrijk het is om een goed logo te hebben. Ik had me ooit ingeschreven voor de cursus ‘Ontwerp je eigen merk‘ van Tuttefrut maar nog niets meegedaan.
Ik ben de cursus dan toch maar eens beginnen kijken en lezen. Lang heb ik het niet volgehouden want ik ben maar tot aan deel 3 geraakt maar de ideeën begonnen wel al te komen. Jammer dat die ideeën telkens komen wanneer ik wil gaan slapen maar dat heb ik er dan maar bijgenomen.

Op één van die avonden bedacht dat ik ergens nog stempels had liggen die met breien, handgemaakt etc te maken hadden. Doordat de verhuis nog niet zolang geleden was en ik soms toch nog moet wennen aan waar alles ligt, vooral dan voor spullen die ik niet zo heel vaak gebruik, was het even zoeken maar ik vond de stempels en begon te experimenteren!
Liefst iets eenvoudig, eenvoud siert! Misschien iets met de L van Lilo? Of een andere stempel in het midden van een hartje? Of is een cirkel beter? Ja, dat leek mij wel beter. Eerst nog wat uitproberen en experimenteren. Toen nog maar eens gedacht dat eenvoud echt wel siert en vaak ook het duidelijkste is voor mensen.

Daaruit is dit logo voortgekomen. Een mand met bolletjes wol en breinaalden met daar rond de tekst “Made by Lilo – handgemaakt met liefde”. Ik koos voor de kleur rood omdat ik de dingen die ik maak echt wel met liefde maak en dat nog eens wou benadrukken.

Wat vind jij van het nieuwe logo?


4 reacties

Jongens toch! · 22/01/2018 op 23:15

Goed gekozen! Een logo moet inderdaad ook vanuit jezelf komen.

Hilde · 24/01/2018 op 09:48

Echt mooi gedaan! En goed over nagedacht, zoveel is duidelijk. Je bent goed bezig Lize. Alle succes toegewenst met die projecten die nog op jouw pad zullen komen.

    admin · 25/01/2018 op 07:42

    Dank je wel Hilde! Ik vind eigenlijk dat het redelijk impulsief is gekomen zonder veel na te denken maar het is wel goed gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: